Καλωσήλθατε στο www.tolo-guide.gr... ελπίζουμε ότι οι πληροφορίες που σας προσφέρουμε θα σας καθοδηγήσουν σε αξέχαστες διακοπές...τα σχόλια σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα !

Αρχική σελίδα                                                                                                                                    Επικοινωνία

 

ΤΟΛΟ

 γενικά ...

 ιστορία ...
 τολό σήμερα ...
 πολιτισμός ...
 αξιοθέατα ...
 φωτογραφίες ...
 κλίμα ...
 χάρτες ...
 το ταξίδι ...
 πληροφορίες ...
 FAQs ...
 web mail ...
 

ΟΔΗΓΟΣ

 ξενοδοχεία ...
 ενοικιαζόμενα..
 camping ...
 γεύσεις ...
 νυχτερινή ζωή..
 οχήματα ...
 ταξί ...
 κοσμημα/πωλεία
 μεσίτες ...
 greek arts ...
 καφετέριες ...
 τουριστικά ...
 καθαριστήρια ...
 κομμωτήρια ...
 φαρμακεία ...
 supermarkets ...
 θαλάσσια σπόρ..
 

LINKS

 www.argolis.de
 
 
 
 
Click for Athens, Greece Forecast
 

 

Καλωσήλθατε στο tolo-guide, τον πιο ολοκληρωμένο οδηγό του χωριού Τολό, και των γύρω περιοχών. Σε αυτόν τον οδηγό έχουμε προσπαθήσει να παγιδεύσουμε το άρωμα του μαγευτικού χωριού Τολό το οποίο βρίσκεται νοτιοανατολικά της Πελοποννήσου στην Ελλάδα. Ελπίζουμε ότι εδώ θα βρείτε χρήσιμες  τις πλούσιες πληροφορίες που σας προσφέρουμε στην επιλογή των διακοπών σας ή μια ευχάριστη νότα στην περιπλάνησή σας στο διαδίκτυο.Οι κάτοικοι του χωριού καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες καθημερινά ώστε να καλύψουν όλες τις ανάγκες των  επισκεπτών τους.Όπως θα καταλάβετε ερευνώντας τις ιστιοσελίδες μας υπάρχουν πολλές ευκολίες διαθέσιμες κάνοντας το τουριστικό αυτό θέρετρο ακόμα πιο ελκυστικό για Έλληνες και ξένους τουρίστες διατηρώντας την αξιολάτρευτη φυσική ομορφιά του.Επιπλέον έχουμε προσπαθήσει να δώσουμε όσες περισσότερες πληροφορίες είναι δυνατόν για την γεωγραφική θέση, το κλίμα, την παράδοση και την ιστορία του τόπου.