Καλωσήλθατε στο www.tolo-guide.gr... ελπίζουμε ότι οι πληροφορίες που σας προσφέρουμε θα σας καθοδηγήσουν σε αξέχαστες διακοπές...τα σχόλια σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα !

Αρχική σελίδα                                                                                                                                    Επικοινωνία

 

ΤΟΛΟ

 γενικά ...

 ιστορία ...
 τολό σήμερα ...
 πολιτισμός ...
 αξιοθέατα ...
 φωτογραφίες ...
 κλίμα ...
 χάρτες ...
 το ταξίδι ...
 πληροφορίες ...
 FAQs ...
 web mail ...
 

ΟΔΗΓΟΣ

 ξενοδοχεία ...
 ενοικιαζόμενα..
 camping ...
 γεύσεις ...
 νυχτερινή ζωή..
 οχήματα ...
 ταξί ...
 κοσμημα/πωλεία
 μεσίτες ...
 greek arts ...
 καφετέριες ...
 τουριστικά ...
 καθαριστήρια ...
 κομμωτήρια ...
 φαρμακεία ...
 supermarkets ...
 θαλάσσια σπόρ..
 

LINKS

 www.argolis.de
 
 
 
 
Click for Athens, Greece Forecast
 

 

 

 

Το ΤΟΛΟ είναι ένα χαρισματικό χωριό έτοιμο να προσφέρει στον επισκέπτη του πλούσια παραδοσιακή φιλοξενία και ταυτόχρονα σύγχρονη διασκέδαση. H φυσική του ομορφιά και η ξακουστή του φιλοξενία είναι τα χαρακτηριστικά που προσελκύουν επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Η γεωγραφική του θέση είναι τέτοια έτσι ώστε να σας προσφέρει σύντομες επισκέψεις σε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους της αργολίδας. Για τον επισκέπτη που αναζητά οικογενειακές διακοπές το ΤΟΛΟ μπορεί να του προσφέρει απολαυστικές διακοπές κοντά στη φύση. Οι 1200 κάτοικοί του ασχολούνται με τον τουρισμό εδώ και πολλά χρόνια και γνωρίζουν καλά τι σημαίνει η έννοια φιλοξενία μιας και οι περισσότερες επιχειρήσεις είναι οικογενειακές.

Οι μετακινήσεις γύρω από το χωριό είναι πολύ εύκολες αφούν αρκούν μόνο 20 λεπτά για να μεταβείτε στο Ναύπλιο με καθημερινά δρομολόγια κάθε μία ώρα. Από το Ναύπλιο υπάρχουν πολλά δρομολόγια για την υπόλοιπη Ελλάδα κυρίως μέσω Αθήνας.